IVM HET CORONA VIRUS ZIJN WIJ BEPERKT GEOPEND

ZOMERSLUITING:

27 JULI T/M 17 AUGUSTUS

Openingstijden winkel:

Woensdag t/m zaterdag
van 12.00 tot 16.00 uur

Openingstijden inname:

Woensdag t/m zaterdag
van 12.00 tot 15.45 uur

 

Onze locatie is in  , vlakbijj de Jumbo en Aldi, achter de huisartsenpost aan de Van Heemstraweg-west 9, 5301PA. Volg de borden! 

Klik hier voor de  plattegrond.

Hier vindt u alle contactgegevens.

 

» Contact en route

Contact en route

Stichting Kringloop Zaltbommel

Kringloopwinkel De Spullewaard
Van Heemstraweg-west 9, (achter huisartsenpost)
5301PA Zaltbommel
T  (0418) 51 22 70

Als u op de Tom Tom rijdt kunt u het beste Fiep Westendorpplein 2 invullen, daar zit de Aldi. Als u de Aldi rechts ziet blijft u rechtdoor rijden tot u een groot blauw met zwart bord ziet van Pand 9. Daar slaat u linksaf en rijdt u het terrein van Pand 9 op. Dan volgt u de borden!

Voor al uw vragen algemene vragen met betrekking tot aanbieden van spullen, verzoeken voor donatie of aanmelden van vrijwilligers mail!!!!!
kringloop@spullewaard.nl

Openingstijden

Woensdag t/m zaterdag van 12.00 tot 16.00 uur. Houd de openingspagina van de website in de gaten voor afwijkende openingstijden in de vakantie periodes. 
Voor het aannemen van spullen gelden de openingstijden, het prettigst is het als u voor 16.00 uur komt dan is er altijd iemand om u te helpen bij het aannemen.

Routebeschrijving

Vanaf A2 – Steenweg richting centrum Zaltbommel tot 2e rotonde, daar rechts Thorbeckestraat (links ziet u de Peugotgarage); doorrijden tot sporthal, daar rechts de Prins Bernhardstraat in; helemaal uitrijden voorbij Aldi, tot einde bij hek, daarna links af.

Plattegrond

Klik op onderstaande afbeelding voor een vergroting.

 

 

 

BLOG
Educatieve excursies
Word vrijwilliger