IVM HET CORONA VIRUS ZIJN WIJ BEPERKT GEOPEND

Openingstijden winkel:

Dinsdag t/m zaterdag
van 12.30 tot 16.30 uur

Openingstijden inname:

Woensdag t/m zaterdag
van 12.30 tot 16.15 uur

 

Onze locatie is in  , vlakbijj de Jumbo en Aldi, achter de huisartsenpost aan de Van Heemstraweg-west 9, 5301PA. Volg de borden! 

Klik hier voor de  plattegrond.

Hier vindt u alle contactgegevens.

 

» Over ons » Educatieve excursies

Educatieve excursie

Jong geleerd oud gedaan. Gaat het op school over afval, recyclen, bewust consumeren of consuminderen zelfs? Over spullen een tweede leven geven? Over goede doelen steunen of het milieu helpen of het belang van vrijwilligerswerk? Dan is het misschien interessant voor de klas  om eens een keertje in de  kringloopwinkel te komen kijken. De kinderen krijgen dan  op een speelse manier een blik achter de schermen. Ze worden daadwerkelijk betrokken bij het afgeven, sorteren en prijzen en weer in de winkel plaatsen van goederen zodat veel artikelen een nieuwe eigenaar kunnen krijgen. Na een rondgang door de kringloopwinkel wordt ook aandacht bestseed aan de goede doelen. Meer weten bel of mail gerust voor informatie over het programma en de mogelijkheden. Hou er rekening mee dat we 2 weken nodig hebben om alles voor te bereiden en dat de excursie altijd op woensdagochtend tussen 9 en 11 uur plaatsvindt.

Helaas kunnen  wij momenteel i.v.m. het corona virus geen educatieve excursies inplannen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

IMG_7178 IMG_7176

photo 1_1

photo 4

 

 

BLOG
Educatieve excursies
vrijwilliger worden